Hvorfor er det viktig å være synlig på nett?

For de fleste av oss har internett blitt det åpenbare stedet å lete etter det vi ønsker oss, det være seg nyheter, sommerferier, kjærester, en ny bil, en gammel film. Idag skjer nesten all kommunikasjon med kunder og mellom kolleger gjennom sosiale medier eller e-post. God digital synlighet er avgjørende for å selge dine produkter og tjenester i 2022.

Google er Norges soleklart mest besøkte nettside, med omtrent 50% av all trafikk. Det gjør søkemotoren suveren som et markedsføringsverktøy, særlig for små- og mellomstore virksomheter som ikke har penger til landsdekkende reklame på trykk, på TV, eller i radio. Med millioner av daglige søk er det ingen mangel på potensielle kunder; kunsten ligger i å løfte dine produkter og tjenester til toppen av listen med søkeresultater slik at kunden faktisk ser dem. Som sertifisert Google Partner har vi både verktøyene og ekspertisen som trengs for å annonsere effektivt mot kundegruppen du ønsker deg, og sende trafikk til virksomhetens nettsted. Her passer vi på at både design og innhold er tilpasset for å gjøre veien fra interesse til handling kort, enten i form av leads til butikk eller salg. Om noen søker spesifikt etter din virksomhet er det også viktig at nøkkeldata slik som åpningstider, telefonnummer og adresse vises riktig på resultatsiden. Logoz jobber langsiktig, og har ansvar for både store og små aktørers synlighet hos Google.

 

 

 

God digital synlighet er avgjørende for å selge dine produkter og tjenester i 2022. Det betyr ikke at markedsføring trenger å være dyrt. Alle systemene over er fullt skalerbare, slik at de passer både små og store virksomheter. Kontakt en av våre hyggelige prosjektledere for å lære mer!

 

Facebook og Instagram er de to viktigste sosiale mediene for deg som bedrift. Her har du sjansen til å bygge merkevare og kommunisere med din eksisterende kundegruppe. Dette er avgjørende arenaer for rekruttering, men er også viktige for å skape samhold og engasjement mellom ulike deler av virksomheten. Vi konfigurerer og styrer dine sosiale medieprofiler slik at din digitale fasade oppleves som profesjonell, aktiv og vennlig. Det handler om velskrevne og regelmessige innlegg, samt bilder og video av høy kvalitet. Struktur, grafisk profil og budskap er også del av dette arbeidet. Husk at ditt digitale lokale er minst like viktig å vedlikeholde som det fysiske. Våre dyktige medarbeidere har mange års erfaring med merkevarebygging, kundekommunikasjon, rekruttering og teambuilding gjennom sosiale media.

E-post er den raskeste og billigste måten å nå kunder du allerede har et forhold til. Gode nyhetsbrev med kampanjer og tilbud oppleves som troverdige, og kan være en god kilde til mersalg. Likevel er det mye som må gjøres riktig. Innsamling, lagring og bruk av kundedata slik som navn og e-postadresser er strengt regulert gjennom GDPR-regelverket, og brudd bøtelegges hardt. Logoz bruker profesjonelle verktøy for å håndtere dine kundedata i henhold til gjeldene lovverk. Vi kan produsere nyhetsbrev som en integrert del av ditt nettsted, eller med frittstående bestillings- og bookingløsninger. Vi administrerer også et hundretalls domener samt en mengde e-postadresser direkte for våre kunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *