Hva gjør vi?

Vi er en totalleverandør innen digital og analoge markedsføringstjenester.

Hvordan få raske salg?

Vil du ha hjelp til å få opp omsetningen raskt ved å selge mer til dine eksisterende kunder, eller kanskje bli mer synlig for dine potensielle kunder? Kanskje tiden er inne for å selge tjenester og produkter på nett, eller automatisere noe av kundedialogen din?

Logoz har skapt synlighet i snart 30 år og vi har lært litt på den veien.

Design

Vi designer både for tradisjonelle og digitale medier. Logoz leverer alt fra logo, visittkort og magasindesign til produksjon av hjemmesider, displayannonser og landingssider. Viktigheten av godt design er lett å overse i hverdagen. Hvorfor er det slik at selskapene bak verdens ledende varemerker stadig endrer og forbedrer sine designspråk? Mye handler nok om å tilpasse seg nye trender, og å appellere til nye og yngre kundegrupper. Nytteverdien av et ungt og attraktivt ansikt utad undervurderes ofte av våre nye kunder, og er noe av det første vi ser på i et nytt kundeforhold.

Hjemmeside / SEO

Vi hjelper deg med å skape en hjemmeside du kan være stolt av. Vårt fokus er profesjonelle og mobilvennlige hjemmesider. Kanskje trenger du en effektiv nettshopping eller en bookingløsning? SEO/Søkemotoroptimalisering er viktig for å bli funnet på Google. Vi kan også hjelpe deg med hjemmesiden du allerede har og optimalisere denne. En hjemmeside skal gi et godt inntrykk av din virksomheten, og fungere som et nav i all markedsføring på nett. Den er også suveren som salgsplattform, hvis du har produkter som kan sendes direkte til kunden. Noen produkter kan selges som abonnement, og sammen med et godt CRM-system kan salget gå (nesten) av seg selv. Mulighetene er mange. Kontakt oss for å høre mer om dette.

Sosiale medier og lead ads

Effektivt og engasjerende innhold er nøkkelen til større engasjement på sosiale medier. Vi reiser ut for å dekke aktuelle saker for din virksomhet, og kan publisere dette uten å involvere deg. Vi kan også sette opp kampanjer, konkurranser og lead ads.


Riktig bruk av sosiale medier gir økt salg, og vi opplever ofte at dette er kanalen som gir best respons. Sosiale medier er også hovedaktiviteten til mange kjente varemerker. Det er viktig å ha en plan, og det er lett å gjøre feil. Resultatet fremstår ofte useriøst, og kan skade selskapets omdømme. Ulike sosiale medier henvender seg til ulike kundegrupper, og brukes på ulike måter. Derfor er det viktig å vite hvem dine kunder er, og hvem du ønsker at det skal være. Dette er avgjørende når vi lager en strategi tilpasset nettopp dine produkter og tjenester.

Google Bedrift, Google søk og Google Display

Vi hjelper deg med å bli den første til å dukke opp når kunder søker etter det du tilbyr. Med GBP er du tilgjengelig i rett øyeblikk, til rett tid. Nå ut til personer som aktivt søker etter de produktene eller tjenestene du tilbyr.Som Google Partner har vi de verktøyene som trengs for å deg gode resultater når du annonserer på Google. Søkemotoren er sannsynligvis det aller viktigste stedet å være synlig i søkealgoritmenes tidsalder, der de aller fleste av oss “googler” før vi leter andre steder.

Netthandel med Shopify og WooCommerce

Vi hjelper deg med å skape en nettbutikk du kan være stolt av. Vårt fokus er profesjonelle og mobilvennlige sider som skal gjøre det enkelt for kunder å kjøpe dine tjenester og produkter.En nettbutikk bygges på en av to måter: Du kan enten bygge den fra bunnen av, eller bruke halvfabrikata til dette formålet. Mange, spesielt mindre bedrifter med små budsjetter, velger som regel det siste. Med Shopify som utgangspunkt kan hele prosessen være gjort på noen dager. WooCommerce er en nettbutikk vi integrerer i WordPress, et populært og brukervennlig rammeverk for nye nettsider.

Foto / Video / Drone

Film og foto er helt avgjørende for å lykkes på digitale flater. Vi gjør noe opptak selv, eller benytter vårt store nettverk av dyktige freelancere når det er behov for det.Små og mellomstore foto-oppdrag er noe vi ofte løser selv. Vi har utstyr og kompetanse til både portretter og produktfoto, og kan ofte stille “on location”.Ukompliserte filmopptak er også noe vi ordner selv. Vi produserer video i 4K, og stiller “on location” med ekstern lyd og lys ved behov. Vi kan også ordne opptak med drone, og har autorisert pilot slik at kontrollert luftrom ikke er noen begrensning gitt at papirarbeidet er i orden.Vi har kontakt med en rekke freelancere, slik at vi kan ordne langt større og mer sammensatte produksjoner enn det vi har mulighet til “in-house”. Kontakt oss for å få vite mer om dette.

La oss gjøre fantastiske ting sammen!

Fortell oss om ditt firma / prosjekt

Noen av våre kunder

Kontakt oss idag!

Vi hjelper deg gjerne.