Om oss

Velkommen til Logoz

Vår historie

Logoz AS har jobbet med kommunikasjonsfaget siden 1992, og har vært med på reisen fra analog produksjon til dagens heldigitale mediehverdag. Vi har kompetansen du trenger for å lykkes, og har gode referanser å vise til. 

Hvorfor velge oss

Kunne din virksomhet hatt godt av en ny og moderne hjemmeside? Kanskje det er på tide med en frisk, ny logo? I ditt første møte med oss kartlegger vi hvordan nettopp din virksomhet kan få økt synlighet og salg. Møtet er gratis og helt uforpliktende. Du oppfordres til å ta med deg noen referanser, som som illustrerer det inntrykket du ønsker å gi. Vi er alltid klare for nye oppgaver, og gleder oss til å treffe deg. 

Vi sørger for at prosjekter blir gjennomført i riktig rekkefølge, til rett tid, og med høy kvalitet. En viktig del av vårt arbeid handler om å forstå kundens virksomhet. Økt salg handler nemlig om mer enn bare markedsføring; alt fra produktportefølje og kommunikasjonsstrategi til interne rapporteringsrutiner kan være nøkkelen til mer effektiv drift, smidigere samhandling, og vekst over tid. 

Er produktet eller tjenesten din lett å finne, nettsiden din enkel å forstå, og et fristende kjøp bare et klikk unna? Gratulerer! Du forstår hva markedsføring dreier seg om. 

Vår jobb er å bidra med innsikt, engasjement, kreativitet og erfaring. Vi tenker langsiktig, og utarbeider alltid en solid markedsstrategi slik at markedsføringen har god effekt over tid. 

Logoz består av dyktige, engasjerte fagfolk med lang erfaring. Vi har jobbet med aktører fra mange ulike deler av norsk nærlingsliv, og har gode tilbakemeldinger å vise til. 

Ta kontakt for å lære mer av oss, og hva vi kan bidra med for deg.